domingo, 12 de octubre de 2008

De la societat de la informació a la societat del coneixement

Gràcies a les TIC per mitja de la World Wide Web ens trobem en plena societat de la informació, es a dir, tinc accés a una gran quantitat d'informació que, en moltes ocasions, m'impedeix o em dificulta arribar a la informació que necessito.
Gràcies a la web dos punt zero i, d'aquí poc, a la web semàntica aquesta informació la podré rebre de manera filtrada d'acord amb les meves necessitats. D'aquesta manera, entrarem a la societat del coneixement.
Com exemple de webs dos punt zero tenim totes aquelles en les que jo sóc la figura central, es a dir, blogger, facebook, fotolog, myspace...
La web semàntica ens facilitarà la informació que trobem en funció del nostre perfil i la nostra ubicació.

Pàgines web educatives



La nostra societat es troba immersa dins de l'ús de les noves tecnologies, per tant, a l'educació, se'ns fa una eina imprescindible tan per l'alumne com pel professor.
Aquestes noves tecnologies submergeixen a l'aprenent en un món més motivador, ja que li permet la interactivitat amb imatges, música i altres elements multimèdia, que fan molt més agradable el seu aprenentatge.
Per tot això, des de diferents institucions i organismes s'han creat pàgines web que ajuden a informar, aprendre i reforçar la matèria de l'alumne.

A continuació es presenten algunes direccions de pàgines web educatives a les que podeu accedir: